η σχολή

Λίγα λόγια για τη σχολή

Η φιλοσοφία της σχολής είναι απλή: Κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα απο την ηλικία του, το φύλο του και τη σωματική του κατασκευή μπορεί να ασχοληθεί με τον χορό, αρκεί να έχει καλή διάθεση, υπομονή κι όρεξη για μάθηση κι εφ' όσον του προσφέρεται ένα ευχάριστο περιβάλλον κι ένα φιλικό κλίμα.

Πέρα από ένα απαιτητικό και δύσκολο αλλά και μαγευτικό επάγγελμα, ο χορός μπορεί, εφ' όρου ζωής, να είναι μία δημιουργική διαδικασία, ένας εναλλακτικός τρόπος γυμναστικής, μία δίοδος έκφρασης-ενδοσκόπησης, ένας δρόμος για την εκμάθηση, την αγάπη και τον σεβασμό για το σώμα.

Λειτουργία της σχολής

Η σχολή παρουσιάζει παραστάσεις και ανοιχτά μαθήματα σε θέατρο, χωρίς χρονικό περιορισμό και με στόχο την αρτιότητα από κάθε άποψη.
Συμμετέχουν όσοι μαθητές της σχολής επιθυμούν κι η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.
Η σχολή φιλοδοξεί στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιήσει στο χώρο της, σεμινάρια με επαγγελματίες χορευτές-δασκάλους και να λάβει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και δρώμενα.

Η σχολή αναλαμβάνει υπεύθυνα την άρτια προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Επαγγελματικές Σχολές Χορού.

Λειτουργία της σχολής

Η σχολή απαιτεί για τα Παιδικά της Τμήματα προσκόμμιση Ιατρικής Βεβαίωσης για την συμμετοχή των παιδιών στα μαθήματα. Για τους πιο...μεγάλους μαθητές της κι εφόσον ύπαρχει ιστορικό τραυματισμού ή πρόβλημα υγείας, παρακαλεί να συμβουλευτείτε τον γιατρό ή φυσιοθεραπευτή σας πριν λάβετε μέρος στα μαθήματα.
Για όλους τους ενδιαφερόμενους ισχύει ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα σε τμήμα της επιλογής τους.
Οι ειδικότεροι κανόνες λειτουργίας της σχολής, καθώς και πληροφορίες οικονομικού χαρακτήρα, σας δίνονται γραπτώς με την επίσκεψή σας στο χώρο της σχολής.

Περίοδος μαθημάτων: Αρχή Οκτωβρίου εώς τέλος Ιουνίου
Εγγραφές από 15 Σεπτεμβρίου.

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Ξεκινάμε!

 

Εγγραφές από 28.08.23 ώρες 17.30-20.30

Μαθήματα από 01.09.23

 

Δεχόμαστε παιδιά από 5,5 ετών και πάνω.

Κλείστε ραντεβού για την επίσκεψή σας στο τηλ. 2107656440

 

Σας περιμένουμε!

 

Facebook Page : Σχολή Χορού Ροδούλα Δόβρη

 

Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και νέα για τη σχολή.

Gallery