βιογραφικό

Η Ροδούλα Δόβρη ειναι χορεύτρια, καθηγήτρια χορού και χορογράφος.

Ξεκίνησε χορό στα 4 της και συνέχισε ως το 1993 στη σχολή της Ελεάννας Βιδάλη στο Βύρωνα (Αθήνα). Την περίοδο 1993-1996 σπούδασε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, παίρνοντας παράλληλα μέρος σε παραστάσεις και περιοδείες της Σχολής,σε Ελλάδα και Κύπρο.

'Εχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια χορού και διδασκαλίας καθώς και μαθήματα με διακεκριμένους δασκάλους σε Ελλάδα κι εξωτερικό.
Μερικοί εξ αυτών οι: Γιάννης Μέτσης - ballet, Ray Barra - ballet, Πέννυ Μελά - ballet/repertory, Χάρης Μανταφούνης -Contemporary Dance, Εύα Καπάζογλου - Graham Technique, Μάρω Γρηγορίου - Cunningham Technique, Λίλυ Αρζιμάνογλου - Ρυθμική & Μουσικοκινητική Αγωγή Orff/Dalcroze, Milton Mayers - Horton Technique, Chet Walker - Musical/Theatrical Jazz, Alan Danielson - Limon Technique, Roxanne D'Orleans Juste - Limon reperory, κ.α.

Από το 1996 ως και σήμερα έχει χορέψει με διάφορες ομάδες Σύγχρονου Χορού και σε παραγωγές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, του Φεστιβάλ Αθηνών-Ηρώδειο, στην αφή της φλόγας των Παραολυμπιακών Αγώνων, στο Διεθνές Συμπόσιο των Δελφών, στο Μήνα Χορού, κ.α.

Ξεκίνησε τη διδασκαλία το 1998 σε παιδιά και ενήλικες.
'Εχει διδάξει επί σειρά ετών στο Κέντρο Χορού Ντάνκαν, σε νηπιαγωγεία, σχολεία,ιδιωτικές σχολές χορού, χορογραφώντας παράλληλα στις παραστάσεις τους, στο θέατρο, στο πρόγραμμα "Μελίνα" - εκπαίδευση δασκάλων, σε σεμινάρια για ηθοποιούς και χορευτές.

Από το 2006 έχει τη δική της σχολή χορού στο Βύρωνα όπου διδάσκει σε όλα τα τμήματα κι οργανώνει, επιμελείται και χορογραφεί τις παραστάσεις της σχολής.

Νέα - Ανακοινώσεις

 

Ξεκινάμε!

 

Εγγραφές από 28.08.23 ώρες 17.30-20.30

Μαθήματα από 01.09.23

 

Δεχόμαστε παιδιά από 5,5 ετών και πάνω.

Κλείστε ραντεβού για την επίσκεψή σας στο τηλ. 2107656440

 

Σας περιμένουμε!

 

Facebook Page : Σχολή Χορού Ροδούλα Δόβρη

 

Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και νέα για τη σχολή.

Gallery